Om oss

Byggledning i Småland startade sin verksamhet i Nybro i början av 2015. Företaget må vara ungt men det finns en mångårig erfarenhet av att driva stora byggprojekt i företaget. Målsättningen är att bistå byggherrar med professionella konsulttjänster inom bygg så att de själva kan fokusera på sin dagliga verksamhet.

Som namnet antyder är huvudinriktningen Byggledning inom Småland men Öland och Blekinge ligger också inom arbetsområdet. Byggledning i Småland ska arbeta på ett Småländskt vis. Enligt sägnen är uthållighet, påhittighet och företagsamhet utmärkande för smålänningen. Till detta knyts ett stort fokus på projektekonomi, kvalitet och tidsplanering.

Varför välja Byggledning i Småland AB

Då det finns en mängd utmaningar att hantera i ett byggprojekt, från att säkerställa rätt resurser till att hålla budgeten och tidslinjen intakt utmärker vi oss genom:

1. Erfarenhet

Med många års erfarenhet i ryggen har vårt team sett och löst nästan alla tänkbara problem inom byggbranschen. Oavsett om det är komplexa byggprojekt, renoveringar eller ombyggnader, har vi den kompetens som krävs för att leverera.

2. Tidsbesparing

Tid är pengar, och vi förstår vikten av att slutföra projektet i tid. Vår noggranna tidshantering och övervakning ser till att projektet flyter smidigt och att fördröjningar minimeras.

3. Kostnadseffektivitet

Vi hjälper dig att hålla din budget i schack genom att optimera resursanvändningen, identifiera kostnadsbesparingar och hantera eventuella överraskningar som kan dyka upp under projektets gång.

4. Minskad Stress

Med oss vid din sida kan du luta dig tillbaka och fokusera på andra viktiga aspekter av din verksamhet. Vi tar hand om allt från planering till genomförande, vilket sparar dig tid och energi.

5. Hög Kvalitet

Vi kompromissar aldrig med kvalitet. Vår noggranna övervakning och kvalitetskontroll säkerställer att ditt projekt uppfyller dina förväntningar.

6. Flexibilitet

Vi förstår att varje projekt är unikt. Därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa dina specifika behov och mål. Du har kontrollen, och vi anpassar oss efter dina krav.